100%NL Magazine Robert ten Brink
Zie ook:
Delen

OMG! Robert ten Brink komt terug met dít bekende programma

Robert ten Brink kennen we natuurlijk vooral van zijn populaire programma "All You Need is Love". Maar je kunt je vast ook nog wel een ander heel populair programma van hem herinneren? Gaat er nog geen lichtje branden? Dan geven we je een kleine tip: je kunt miljonair worden als je meedoet met het programma!

Na 11 jaar keert het programma Lotto Weekend Miljonairs weer op de buis en daar zijn we heel blij om! Van 1999 tot 2008 presenteerde Robert de populaire quiz. Hij kan dan ook niet wachten om het programma, die nu BankGiro Miljonairs heet, weer te presenteren: “De terugkomst van BankGiro Miljonairs is voor mij een droom die uitkomt”, vertelt hij aan RTL Boulevard“Ik verheug mij erop om de spannendste quiz ter wereld terug op de buis te brengen.”

De opzet van het spel blijft hetzelfde. Het is de bedoeling dat de kandidaten 15 vragen goed beantwoorden en elk goed antwoord levert een geldbedrag op. Ook krijgt de kandidaat de drie welbekende hulplijnen: het publiek, fifty-fifty en bellen met een vriend.

En wanneer kunnen we Robert dan weer op de buis verwachten? Vanaf 25 mei is het programma elke zaterdag weer te zien om 21.30 uur bij RTL 4. Wij gaan kijken! Jullie ook?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Nick van Ormondt

Delen

Meer over Robert ten Brink

Robert ten Brink in diepe rouw
Robert ten Brink in diepe rouw “Hij was te ziek om door te kunnen”
Wordt dít de All You Need-opvolger van Robert ten Brink?
Wordt dít de All You Need-opvolger van Robert ten Brink?
Lees alle artikelen over Robert ten Brink