ROMANTISCH: Rico Verhoeven zet jarige vriendin in het zonnetje!
Delen

ROMANTISCH: Rico Verhoeven zet jarige vriendin in het zonnetje!

Hoera! De vriendin van Rico Verhoeven is vandaag jarig. Hij deelt een prachtig bericht op zijn Instagram: "Bedankt dat jij in mijn leven bent"

Rico Verhoeven

Na een relatie van 13 jaar maakten Rico en Jacky Duchenne in februari 2020 bekend uit elkaar te gaan. Het stel kreeg samen drie kinderen: dochters Mikayla en Jazlynn en zoontje Vince. Voor Rico staan zijn kinderen altijd op de eerste plaats en hij brengt dan ook veel tijd met hen samen door. Leuke foto’s van zijn kinderen zie je hier.

Nieuwe liefde

Het duurde niet lang voordat Rico Verhoeven opnieuw verliefd werd, na de breuk van zijn ex Jacky. Lange tijd gingen de geruchten rond dat hij zijn hart zou hebben verloren aan Yolanthe, maar dat bleek niet waar. Naomy van Beem is degene die het hart van Rico sneller laat kloppen. Net als Rico heeft Naomy een grote passie voor sport, ze is dan ook personal trainer.

Jarige Naomy

De grote liefde van Rico is jarig. ‘Vandaag vieren we jou, knapperd’, schrijft Rico bij onderstaande foto van Naomy. ‘Ik weet dat je niets anders wil dan het licht op jou laten schijnen vandaag. Normaal gesproken ben jij degene die licht, een glimlach, geluk, liefde en positieve energie brengt. Heel erg bedankt dat je in mijn leven bent. Ik hou van je.’ Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cs79qJKtw6P/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Instagram Rico Verhoeven

Delen

Meer over Rico Verhoeven

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven