100%NL Magazine Romy Antje Monteiro
Zie ook:
Delen

Romy Monteiro openhartig over opgroeien zonder vader

Elke week presenteert Kaj Gorgels de podcast EFFE RELATIVEREN waar hij in gesprek gaat met verschillende boeiende gasten. Dit keer was het de beurt aan Romy Monteiro. Romy vertelt onder andere over hoe het was om op te groeien zonder vader.

Antje Monteiro ontmoette de vader van Romy, Carlos Monteiro, in Portugal. Na vijf jaar was de koek op en scheidde Antje van Carlos. “Hij woont nu in Nederland, hij heeft een nieuwe vrouw, nieuwe kinderen. Ze zijn al uit elkaar sinds ik drie ben. Hij is niet actief in mijn leven geweest”, vertelt Romy aan Kaj.

“Hij is heel veel in het buitenland geweest, het was altijd gewoon ik en mijn mama.” Ondanks dat haar vader geen rol heeft gespeeld in haar jeugd, probeerde ze wel contact met hem te zoeken. “Maar ik ben gewoon zonder vader opgegroeid. Toen ik jong was vond ik dat heel jammer. Maar je went eraan. Toen ik zestien was heb ik contact gehad, maar dan heb je dus eigenlijk contact met een man die je niet zo goed kent. Dan blijkt dat hij een heel ander karakter heeft dan ik. Het is moeilijk om dan nog naar elkaar te groeien. We hebben het wel echt geprobeerd, maar daarna wel de conclusie getrokken dat het goed is zo.”

Gelukkig heeft Romy een fantastische moeder en zegt ze vaak hoe haar moeder zowel een vader als een moeder voor haar is geweest.

Bron: Podcast EFFE RELATIVEREN | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro