100%NL Magazine Jan Dulles Rooijakkers
Zie ook:
Delen

Kijkers massaal onder de indruk van emotionele aflevering Rooijakkers over de Vloer bij Jan Dulles

Gisterenavond werd er een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de Vloer uitgezonden. Dit keer was Art op bezoek in Volendam, bij Jan Dulles en zijn vriendin Caroline.

Rooijakkers over de Vloer bij Jan Dulles

‘Ik ben in het bekendste vissersdorp van ons land: Volendam. Ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat heel Nederland meeleefde met het gezin waar ik nu over de vloer ga: Jan Dulles, zijn Caroline en James.’ Zo begint Art Rooijakkers de aflevering. Het is een emotionele aflevering, want vanaf vorig jaar december heeft de tijd stilgestaan voor het gezin van Jan Dulles.

Afgelopen december overleed plotseling Donna, het drie maanden oude dochtertje van Jan en Caroline. Jan en Caroline proberen sindsdien zo goed en zo kwaad als het gaat, het leven weer op te pakken. Al is dat geen gemakkelijke opgave. Als Art aan het stel vraagt hoe het nu gaat zegt Jan: ‘Dat is een alledaagse vraag voor iedereen, maar niet voor ons. Het gaat gewoon, maar het gaat niet goed. Maar het leven gaat gewoon door.’ Gelukkig haalt het stel veel troost uit hun zoon James, die inmiddels twee jaar oud is.

Caroline

Het is voor het eerst dat Caroline zich alleen laat interviewen. Als Art aan Caroline vraagt hoe ze de toekomst ziet laat Caroline met een brok in haar keel weten: ‘Ik hoop nog een kindje te mogen krijgen. Maar je weet niet of dat lukt natuurlijk en ze komt er niet door terug, dat kan ook niet en dat weet ik. Ik zeg nu gewoon: ik heb twee kinderen. Ik hoop dat dat er ooit drie worden.’ De kijkers van het programma zijn massaal onder de indruk van de mooie woorden van Caroline.

Je kunt de aflevering van Rooijakkers over de Vloer terugkijken via RTLXL of Videoland.

Column Jan Dulles voor 100%NL Magazine

Al jarenlang schrijft Jan Dulles voor iedere editie van 100%NL Magazine een column, en geeft hij zijn visie op het leven. Deze editie was het moeilijker dan ooit voor Jan om zijn gevoelens en gedachten om te zetten in woorden.

In een emotionele column schrijft Jan over hoe het nu met hem gaat. Je leest de column van Jan hier.

Beeld: Tin Can BV/RTL, Bron: RTL

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles

Meer over Art Rooijakkers

Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers