100%NL Magazine Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en halfzus Nathalie laten liefde voor elkaar blijken: ‘zo blij met jou’

De gezusters Hazes, Nathalie (48) en Roxeanne (28), hebben na jaren weer contact met elkaar. Op Instagram laten ze weten hoeveel ze voor elkaar betekenen.

Sexy foto

Roxeanne deelde gister een hele sexy foto met haar volgers. Ze kon dan ook rekenen op een stormvloed van positieve reacties. Ook zus Nathalie wil met haar volgers delen hoe trots ze is op haar halfzus Roxeanne en plaatst de foto op haar eigen Instagram met mooie tekst.

Knappert

“Je zou maar kunnen zeggen dat dit je zus is, en ik kan dat. Wow knappert”, schrijft Nathalie bij de foto van haar halfzus. Roxeanne reageert daar natuurlijk op met een net zo leuke reactie: “zo blij met jou, mijn lieve knappe zus. Love you.”

Contact

Deze zomer kwamen de zussen weer met elkaar in contact en daar is Nathalie maar al te blij mee. “ “Je kunt je wel voorstellen hoe gelukkig ik ben dat we elkaar weer spreken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren bewust uit de media gehouden. Maar ik heb ondertussen wel mijn best gedaan om contact te krijgen met mijn halfbroer- en zus. Dat dit nu is gelukt met Rox, is meer dan geweldig. We gaan het uitbouwen tot iets moois.”

Bron en Beeld: Instagram