100pmagazine_roxeannehazes

Roxeanne Hazes na jaren weer contact met halfzus Nathalie

Heel leuk nieuws voor Roxeanne Hazes. Er heeft namelijk een verzoening plaatsgevonden tussen haar en haar halfzus Nathalie.

Halfzus Nathalie

Roxeanne en André Hazes hebben een halfzus en een halfbroer. Met beide hadden ze nooit contact, tot halfzus Nathalie contact opnam met Roxeanne. De verzoening is een feit!

Aan Privé vertelt Roxeanne over de verzoening. “Ik ben blij dat ze het heeft volgehouden”, zegt Roxeanne over haar halfzus. Door de jaren heen heeft Nathalie meerdere pogingen gedaan om contact te zoeken. “Ik kreeg vorige maand een berichtje van Nathalie. Daar heb ik gelijk op gereageerd. Ik vond dat het ook maar eens moest gebeuren. We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien en gesproken. De laatste keer was bij de crematie van onze vader.”

Spannend

“In het begin van het gesprek voelde het spannend en was ik best wel nerveus. Je hoopt dat zo’n ontmoeting net zo leuk wordt als hoe je het in je hoofd hebt. Maar dat is het zeker geweest.”, bekent Roxeanne.

Vertrouwd

Het voelde meteen goed en vertrouwd tussen de twee halfzussen.  “Het is fijn om ook vanuit haar perspectief verhalen over papa te horen. We hebben heerlijk in het zonnetje gesproken over Fender. Maar ook over haar zoon, Duncan , die alweer een grote jongen is.”

Gelukkig

Ook Nathalie reageert op de verzoening. “Je kunt je wel voorstellen hoe gelukkig ik ben dat we elkaar weer spreken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren bewust uit de media gehouden. Maar ik heb ondertussen wel mijn best gedaan om contact te krijgen met mijn halfbroer- en zus. Dat dit nu is gelukt met Rox, is meer dan geweldig. We gaan het uitbouwen tot iets moois.”

Wat fijn dat de twee halfzussen elkaar weer hebben gevonden!