Roxeanne Hazes met vriendinnen en zoontje in het Linnaeushof!

Roxeanne Hazes met vriendinnen en zoontje in het Linnaeushof!

Sinds kort is er beetje bij beetje meer mogelijk in Nederland, en staan er nog meer grootse versoepelingen voor de deur. Zo hebben de dierentuinen en pretparken kortgeleden hun deuren weer mogen openen, en daar heeft Roxeanne Hazes afgelopen weekend mooi gebruik van gemaakt in het Linnaeushof met haar zoontje.

Linnaeushof

Roxeanne deelde afgelopen weekend geweldige foto’s en filmpjes van haar uitje naar het Linnaeushof. Haar zoontje Fender was volop aan het genieten van de vele attracties en toestellen in het Linnaeushof, geweldig om hem zo blij te zien! De vriendinnen van Roxeanne Hazes waren ook mee die dag, een gezellige boel dus!

Dierentuin

Een week geleden deelde Roxeanne nog een aantal schattige foto’s van haar zoontje en een vriendinnetje in de Artis. Het is fijn dat dierentuinen en pretparken weer open zijn en het weer mogelijk is om samen met de kinderen een uitstapje te maken.

Zoontje Fender

Het zoontje van Roxeanne en Erik Zwennes is inmiddels twee jaar oud. Fender schijnt steeds meer op zijn vader te gaan lijken. Bekijk hier hoe Erik Zwennes er vroeger uitzag en oordeel zelf maar!

Vriendin Monique Noël

Monique Noël is onderhand een goede vriendin geworden van Roxeanne Hazes. Dit komt mede Roxeannes zoontje en Monique haar zoontje het super goed met elkaar kunnen vinden. Monique en Roxeanne maken dan ook vaak een uitstapje samen met de kids. Ondanks de breuk tussen André

Hazes en Monique bleef Roxeanne goed bevriend met Monique.

Bron en Beeld: Instagram