100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes verbluft volgers met diepe decolleté in de douche

Roxeanne weer haar volgers keer op keer te verrassen met een nieuwe, prachtige look. Zij ziet er zoals altijd weer geweldig uit.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender.

Diepe decolleté

Als iemand veel van look wisselt, is het Roxeanne Hazes wel. De ene keer heeft zij kort zwart haar, de andere keer lang rood en weer een andere keer is het blond krullend. Ook met haar outfits valt zij graag op. Volgers liken en reageren de foto’s altijd massaal en dat is ook dit keer het geval. In een zwart met blauwe jurk, waarin Roxeanne een diepe decolleté heeft, poseert zij in een douche. ‘Schitterd zie je eruit’ en ‘Je bent een prachtige vrouw van buiten maar nog belangrijker van binnen’, zijn wat reacties. Wat zag zij er weer geweldig uit!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes