Schokkend: Chantal Janzen ontvangt bizar bericht!
Zie ook:
Delen

Schokkend: Chantal Janzen ontvangt bizar bericht!

Steeds vaker ontvangen we bizarre privé berichten op social media. Vooral BN' ers krijgen er een hoop binnen. Ook Chantal Janzen had deze keer de jackpot en deelt het bizarre bericht in haar Instagram verhaal.

Instagram story

Veel vrouwen krijgen vaak ongevraagde verzoeken van dickpics. Ook Chantal Janzen krijgt er geregeld wat binnen. Op haar Instagram Story laat Chantal een screenshot zien van het bericht dat ze heeft ontvangen. Daar schrijft een man: ‘Wil je mijn micropenis zien als neus van verschillende Disney-figuren? De meeste vrouwen vonden het tot nu toe het grappigste dat ze ooit hebben gezien.’ Chantal heeft besloten dat ze niet wil weten of het zien van dit beeld nou zo grappig is ja of nee. ‘Nee bedankt, ik ben oké.’

Chantal op Instagram

Chantal Janzen deelt regelmatige grappige Instagram berichten. Zo deelde ze een tijdje terug een slapende foto die haar man van haar had gemaakt. Daarbij vertelde Chantal: ‘Deze foto kreeg ik vanochtend vroeg van mn man met daarbij: ‘Zo vind ik je t leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen.”

Gezin Chantal Janzen

Ook zijn er vaak kiekjes te vinden van haar prachtige gezin.Chantal is heel trots op haar samengestelde gezin en plaatst regelmatig foto’s van iedereen op haar Instagram. “Als kind uit een gezin met 1 broer was zo’n grote familie op mn 26e met 3 bonuskinderen best even wennen. In de afgelopen jaren weet je één ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met zn allen. En dat hebben we gedaan. Samen met mn 1e grote liefde.”

Bron en beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen