100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

VIDEO: Senn Smit gaat helemaal los tijdens de Toppers

Senn Smit, de zoon van Jan Smit, liet zichzelf helemaal gaan tijdens het concert van de Toppers gisteren!

Jan Smit

Na drie zeer intensieve dagen waarbij Jan Smit samen met René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom duizenden mensen vermaakten met het grootse meezing-festijn van Europa, zijn de Toppers nu aan het bijkomen.

Jan: ‘Hier zijn simpelweg geen weinig woorden aan toe te voegen… Een weekend lang plezier, geluk en vriendschappen vieren! Iedereen bedankt voor deze fantastische dagen!’

Nu is het weer even flink bijkomen voor Jan. En dat doet hij natuurlijk bij zijn bloedmooie vrouw Liza en zijn kinderen in zijn prachtige woning in hartje Volendam.

Senn gaat los tijdens de Toppers!

Op Instagram deelt Liza Smit een heerlijke video waarop te zien is hoe Senn zich helemaal laat gaat tijdens het concert van de Toppers. Afgelopen zondag vond alweer de 50e uitvoering van de Toppers plaats in de ArenA. En als je vader één van de Toppers is, dan ben je daar natuurlijk bij!

De appel valt niet ver van de boom, dat is te zien op de video. Want net als zijn muzikale vader heeft Senn ook nu al gevoel voor muziek. Wat heerlijk om te zien dat hij zo aan het genieten is!

 

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
LEUK: Jan Smit's grootste fan blijkt bekende presentatrice!
LEUK: Jan Smit’s grootste fan blijkt bekende presentatrice!
Lees alle artikelen over Jan Smit