100%NL Magazine droomhuis

Shelly Sterk showt fenomenale transformatie van haar droomhuis

Wat een geweldige transformatie! Shelly Sterk heeft na jaren zeuren haar man overtuigd om van een saai kantoorpand dit droomhuis te maken. En het is haar gelukt!

“Van een kantoorpand met systeemplafond naar ons droomhuis”, begint Shelly haar verhaal. “Uren, uren en uren heb ik hierover nagedacht en gefantaseerd. Want: hoe maak je het knus, uniek en ultiem woonbaar? De aannemer vond mijn idee om de vloer van de 1e verdieping er deels uit te slopen wel errrrg vreemd, maar het resultaat is precies wat we hoopten” Dat blijkt zeker! Het lijkt helemaal niet meer op het saaie kantoorpand van voorheen.

Hoewel Shelly haar man heeft overtuigd na jaren zeuren, ging de verbouwing nog niet van een leien dakje. “Vooraf zei Mark dat dit z’n grootste nachtmerrie was, maar gelukkig heb ik hem ervan kunnen overtuigen dat we dit ècht moesten doen (lees: 7 jaar zeuren). En ik denk dat dit niet de laatste keer is geweest.”

Shelley eindigt natuurlijk met de belangrijkste vraag: wat vinden haar volgers van het resultaat! En de reacties zijn gigantisch positief. Iedereen is verliefd op het huis! Wat vinden jullie ervan?

Bron en Beeld: Instagram