100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer doet (mislukte) poging om grijze haren te verbergen

Simon Keizer deelt de een na de andere zonnige foto met zijn volgers. Zo ook gister toen hij in zijn gele T-shirt poseerde voor de camera.

Mislukte poging

“Een mislukte poging mijn grijze haren te verbergen”, schrijft Simon bij de foto. Aan deze foto en de andere foto’s die hij deelt, lijkt het erop dat hij zich op een buitenlandse bestemming bevindt. Al doet zijn Instagram locatie anders suggereren. Simon zegt namelijk in Almere-Buiten te zijn. Al denken we niet dat Almere-Buiten zulke hoge bergen heeft! 😉

Ondeugend blond

De volgers van Simon vinden in ieder geval dat zijn ‘ondeugende blonde haar’, zoals Simon het noemt, hem goed staat. “Niet meer verven!”, schrijft een volger onder de foto en een ander noemt het ‘Antiek blond’. Het staat hem in ieder geval goed!

Schoppende baby

Simon heeft nog meer leuke vakantiefoto’s gedeeld met zijn volgers. Zo plaatste hij afgelopen weekend een foto van zichzelf en Annemarie. Een foto die Kiki heeft gemaakt! “Op dit moment was haar broertje of zusje aan het schoppen in de buik”, vertelt Simon. Ook poseerde Simon nog op een opblaasbare pizzapunt en deed hij een dansje met zijn dochter. Ze zijn duidelijk aan het genieten!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer