ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

Simon Keizer enthousiast over terugkerend duo: ‘Des te groter is de vreugde’

Het hele land is er al een hele dag van in de ban en ook Simon Keizer lijkt razend enthousiast. Wat geweldig!

Simon Keizer

In hartje Volendam wonen Simon en Annemarie Keizer. Op jonge leeftijd werd Simon Keizer al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken.

Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan.

Terugkeer

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar gisteren maakten Thomas Acda en Paul de Munnik bekend weer samen te komen. Dit na een periode van 8 jaar. De fans van Thomas en Paul, waar Simon Keizer ook bij hoort, zijn ontzettend blij met dit nieuws. Op Instagram deelt Simon er zelfs een bericht over. ‘Zonder dat ze het zelf wisten schreven en zongen @acdathomas en @pauldemunnikofficial al hun liedjes voor en over mij. Toen zij stopten stopte een stukje jeugd van mij met bestaan. Des te groter is de vreugde dat zij weer samen een avontuur aangaan. SK’, schrijft hij. Nick en Simon spelen over twee weken hun laatste concerten als duo, maar wie weet komen zij over enkele jaren ook weer eens bij elkaar..

Bron: Instagram Nick en Simon en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Simon Keizer

ZIEN: Geweldig nieuws voor fans van Simon Keizer
ZIEN: Geweldig nieuws voor fans van Simon Keizer
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Lees alle artikelen over Simon Keizer