100%NL Magazine Jan Smit

Meegenieten met de skivakantie van de Smitjes!

Jan Smit en zijn vrouw Liza stonden de afgelopen week op de ski's! Samen genieten ze van een heerlijke skivakantie.

Gezin

Jan Smit is alweer 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen én hondje Rio!

Jan en Liza zijn ouders van drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo zagen we de kids vorig jaar nog stralen voor de kerstboom en genoot het gezin Smit van een heerlijke vakantie op Bonaire. Ook staan Jan en zijn dochter Emma deze editie samen op de cover van 100%NL Magazine. Dat leverde niet alleen hele leuke kiekjes op, maar óók een bijzonder interview tussen vader en dochter. Dat lees je hier.

Jan de vakantieman!

Jan zijn motto is: Work hard, play hard! Na een heerlijke vakantie op Bonaire zijn Jan en zijn vrouw Liza dit keer te vinden in Oostenrijk. Samen met een stel vrienden genieten ze van de witte sneeuw, de zon, ijskoude biertjes en van elkaars gezelschap!

Op Instagram schreef Jan vorige week: ‘Na 2 jaar mogen we eindelijk weer van de sneeuw genieten! Het voelt altijd als thuis komen in Gerlos…’

Op de ski’s

Jan en Liza vermaken zich opperbest! En dat kan ook niet anders, want wat wil je nog meer als je met je beste vrienden aan het genieten bent op de ski’s?

Ook Liza postte een te leuke foto met haar man. Kijk ze eens stralen!

100%NL magazine Jan Smit

Bron en Beeld: Instagram