100pmagazine_waylon

SMELT: Teddy zingt voor jarige papa Waylon

Hoera! Waylon is vandaag jarig en blaast 42 kaarsjes uit! Zijn verjaardag kon niet beter beginnen, want vanmorgen werd hij toegezongen door zijn lieve dochter Teddy!

Tweede kindje op komst

Het zijn spannende tijden in huize Bijkerk want het tweede kindje van Waylon en Bibi samen dient zich bijna aan! Het geslacht van het kindje is niet bekend en wanneer Bibi uitgerekend is ook niet. Maar de verwachting is dat in mei de tweede telg zich zal aandienen.

Grote zus Teddy

Waylon en Bibi hebben samen een te schattige dochter: Teddy. Ook Teddy is veel bezig met mama’s babybuik. Op Instagram plaatste Bibi al eerder een foto van haar babybuik die grote zus Teddy vol had geplakt met stickers. ‘Nu al lol samen’, schrijft Bibi bij deze foto. Ook nu deelt Bibi weer een grappig filmpje waarin Teddy haar moves wil laten zien aan de baby in mama haar buik. Teddy is een echte deugniet en altijd vrolijk!

‘Happy Birthday!’

Het 42e levensjaar van Waylon kon niet mooier beginnen, want vanmorgen werd Waylon toegezongen door zijn dochter Teddy. ‘Happy Birthday!’ zong zij uit volle borst. Ook werd hij verrast met een prachtig cadeau. Op Instagram post zijn trotse vriendin Bibi een te leuke video. ‘Happy birthday liefste’ schrijft zij bij de video. Je ziet het hier.

Volgers van Bibi smelten massaal bij het zien van de lieve verjaardagsgroet van Teddy. Het kleine meisje is echt om op te vreten. ‘Dit is toch echt om te smelten.. wat n dotje’ schrijft iemand. Een andere volger schrijft Achhh je vreet r toch op.’

Bron en Beeld: Instagram Waylon en Bibi Breijman.