100%NL Magazine sneeuwpret

SNEEUWPRET: BN’ers genoten volop van de sneeuw met kids, partner of hond!

Wat een sneeuw! Het is een aantal jaar geleden dat er zoveel sneeuw is gevallen in Nederland. Jong en oud ging dit weekend dan ook naar buiten om te genieten van het winter wonderland. Zo ook heel bekend Nederland!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes nam zoontje Fender en vriend Erik Zwennes zondag mee naar buiten om van de sneeuw te genieten. Fender straalde in een prachtig blauw warm skipak en vond de sneeuw echt geweldig!

Monique Smit

Ook Monique Smit trotseerde de sneeuw met haar zoontjes Luca, Noah en vriend Martijn. Luca wordt voortgetrokken door zijn moeder op de slee en ook Noah wilde het even proberen. “Eindelijk weer echt iets leuks! Geniet mensen, geniet!!”, schrijft Monique bij de foto’s.

Chantal Janzen

De jongste spruit van Chantal Janzen vindt vooral de chocolademelk heel erg lekker! “Gisteren sneeuwpop gemaakt, nog wat muren beklad met graffiti en veel chocomel gedronken” Hij heeft wel wat weg van Bram Krikke, aldus Chantal die de vlogger tagged in de foto.

Nick en Kirsten Schilder

Nog meer sneeuwpret in Volendam! Ook Nick en Kirsten Schilder gingen namelijk met de kids naar buiten. “Jaaaaa wat heerlijk! Ok, het was ontzettend koud en zijn maar heel even naar buiten gegaan, maar wat was dát leuk. Nu snel aan de warme chocomelk!!”

Simon en Annemarie Keizer

Kiki Keizer is duidelijk een zomerkindje! Ze vond het sleeën maar niks. De wind in haar gezicht was te koud. En ze heeft dat niet van een vreemde! Ook mama Annemarie is niet gemaakt voor de kou. “Na twaalf meter op de slee wilde ze niet meer! Want: wind en sneeuw in haar gezicht! En eerlijk gezegd vond ik dat niet heeeel erg want ja, die wind was echt wel snijdend koud! Ben ik de enige die liever warm en knus in huis zit?”

Douwe Bob

Ook Douwe Bob en zijn hondje sturen ons sneeuwkusjes!

Bridget Maasland

Bridget werd door haar zoon Mees ingezeept. En dat was te zien! Ze deelde een foto van haar gezicht vol sneeuw en druppels. Te leuk!

Shelly Sterk

Shelly Sterk vond de sneeuw duidelijk leuker dan haar zoontje! Hoewel hij goed ingepakt op de slee zit, kijkt hij niet heel erg blij. Toch zijn het wel hele leuke foto’s!

Danny Froger

Danny, Ann Dominique en dochtertje Fallon hadden sneeuwpret voor 10!

Jan Dulles

De kleine James van Jan Dulles is juist wel een echt winterkindje! “Het lijkt erop dat James van sneeuw en kou houdt. Dat heeft ie niet van z’n vader. Ik hou m’n hart vast. Straks wil ie ook nog op wintersport.”

Suzan en Freek

Zangduo Suzan en Freek wilden vooral even voor alle mensen die niet over ramen beschikken benadrukken dat het heeft gesneeuwd.