ZIE DAAR: De prachtige Songfestival jurken van Chantal Janzen en Edsilia Rombley!
Zie ook:
Delen

ZIE DAAR: De prachtige Songfestival jurken van Chantal Janzen en Edsilia Rombley!

De voorbereidingen voor Het Songfestival zijn in volle gang! De vier presentatoren van Het Songfestival zitten ook vanaf vandaag in een bubbel. Morgen zal de eerste halve finale plaatsvinden. Chantal Janzen en Edsilia Rombley stralen in ieder geval in een geweldige jurk!

Chantal

‘Zo blij en trots om mijn eerste look en jurk te delen. Deze zal ik dragen tijdens de eerste halve finale van Het Eurovisie Songfestival 2021’, schrijft Chantal bij de foto. De reacties en likes stromen binnen bij Chantal. En wij snappen wel waarom: Chantal ziet er GE WEL DIG uit!

Hoofdletters vliegen om je oren

Bettina Holwerda reageert onder andere onder de foto ‘CHANTAL JANZEN, IK VIND DIT NIET NORMAAL MEER’, met grote hoofdletters. Het enthousiasme straalt er in ieder geval vanaf! Ook Jan Versteegh vindt haar ‘KNAP’ en ook Bibi Breijman, Roxeanne Hazes, Sarach Chronis, Manon Meijers en nog veel meer BN’ers reageren.

Edsilia

Edsilia Rombley ziet er ook fantastisch uit! Ze is letterlijk aan het stralen in een glitterjurk vol pailletten. Berget Lewis, Francis van Broekhuizen, Chantal Bles, Candy Duler en nog veel meer BN’ers reageren ook op de foto van Edsilia. Wat een prachtige dame en wat zal ze samen met haar mede-presentatoren stralen morgen!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen