100%NL Magazine Simon Keizer

Spannende maand voor Simon en Annemarie: ‘Ben benieuwd of het lukken gaat’

Annemarie neemt haar volgers dagelijks mee in haar leven. Ook nu vertelt zij, na enige afwezigheid, dat er voor Simon en Annemarie een spannende maand aan zit te komen.

Simon en Annemarie

Simon Keizer en Annemarie zijn al jaren een stel. Vorig jaar vierden zij zelfs hun 10-jarig huwelijksjubileum. Samen kregen zij twee lieve kinderen, Kiki en Joa. Na de geboorte van Joa, heeft het stel veel slapeloze nachten gehad en daarom vroegen zij hun volgers regelmatig om hulp. Momenteel lijkt het slaapritme van kleine jongen, die laatst zijn 1e verjaardag vierde, beter te gaan.

Uitdagende maand

Annemarie neemt haar volgers dagelijks mee met wat zij aan het doen is. Of dat nou een lange wandeling met de kinderen, een vakantie, een momentje voor zichzelf of een leuke foto met Simon is; volgers genieten ervan. Na een korte, afwezige periode deelt Annemarie een video in haar Instagramstory en daarin vertelt zij dat de afwezigheid komt doordat het momenteel even een drukke en hectische periode is. Terwijl Kiki op de achtergrond haar moeder aan het napraten is, vertelt Annemarie over de uitdaging die zij samen met Simon aangaat. Het stel probeert deze maand namelijk vegetarisch te gaan eten. ‘Een challenge voor ons. Ik ben heel benieuwd of het lukken gaat en of het moeilijk gaat zijn’, laat Annemarie weten.

Aangezien Annemarie alles deelt op Instagram, lijkt het haar ook een leuk idee om haar volgers mee te nemen in deze challenge. Zij zal recepten gaan delen en zo probeert zij hun ook mee te nemen in het vegetarische leven. Goed bezig, Annemarie!

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.