Suzan en Freek dolgelukkig na geweldige gebeurtenis
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek dolgelukkig na geweldige gebeurtenis

Het geluk kan Suzan en Freek niet meer op. Na een geweldige gebeurtenis is het muzikale duo dolgelukkig!

Suzan en Freek

Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Freek is vorig jaar namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Dolgelukkig

Het afgelopen weekend stond social media bomvol met foto’s en video’s van Suzan en Freek. En dat was niet zonder reden: Suzan en Freek stonden twee keer in een bomvol Ziggo Dome. In totaal zullen Suzan en Freek hier vier keer optreden.

De fans van Suzan en Freek vonden het een geweldige avond en raken online niet uitgepraat over de concerten. Ook voor Suzan en Freek zelf was het een zeer bijzondere ervaring.

Op Instagram delen ze een aantal foto’s van de geweldige avonden. ‘Het mooiste weekend van ons leven’, schrijven ze hierbij. Wat prachtig om te zien!

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek