100%NL Magazine Sylvie Meis
Zie ook:
Delen

ZIEN: Sylvie Meis viert 43e verjaardag met prinsessenjurk en tiara

Een feestelijke dag voor Sylvie Meis vandaag, de diva wordt alweer 43 jaar! En zoals we natuurlijk van Sylvie gewend zijn, laat ze haar 43e verjaardag niet zomaar aan zich voorbij gaan.

Sylvie Meis wordt 43!

Ze is de diva van Nederland én van Duitsland: Sylvie Meis! De beauty is vandaag jarig en viert alweer haar 43e verjaardag. Al hadden we haar een stuk jonger geschat. Sylvie Meis ziet er nog steeds onwijs goed uit!

En zoals ze zelf schrijft op Instagram; ‘Ik voel me zo blij, gezegend en een beetje extra (zoals altijd). En extra is het zeker! Want Sylvie pakt vandaag uit met een roze prinsessenjurk waar menig meisjes van dromen inclusief een glitterende tiara. Over extra gesproken 😉

Huwelijk met Niclas

Vorig jaar september stapte Sylvie Meis in het huwelijksbootje met haar geliefde Niclas. Op een sprookjesachtige locatie in Italië gaf Sylvie Meis haar jawoord aan Niclas Castello. Sylvie zag er werkelijk prachtig uit in een oogverblindende trouwjurk!

Sylvie heeft één oudere broer, Daniel, hij was haar getuige tijdens haar huwelijk met Niclas. Samen met Marcel begeleidde hij Sylvie via de trappen naar haar zoon Damián, die haar weer begeleidde naar het altaar. Sylvie’s ouders waren helaas niet bij het huwelijk aanwezig. Benieuwd hoe haar moeder eruit ziet? Dat zie je hier.

Kinderwens

In een interview met Grazia laat Sylvie weten dat er geen liefdesbaby met Niclas op de planning staat. “Niclas en ik hebben besloten dat dit het is. We hebben een prachtig kind, Damián – mijn allerliefste zoon en zijn bonuskind – en that’s it.” Verder laat ze weten dat het goed is zoals het is.

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis, Grazia

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis