100%NL Magazine Tabitha

Tabitha is begonnen met trainen en ze voelt zich krachtiger dan ooit!

Tabitha is aan het trainen geslagen! Ze krijgt enorm veel lieve reacties op het feit dat ze begonnen is met trainen, maar veel mensen vinden ook dat het niet nodig is. Tabitha is al prachtig!

“Love yourself”

Tabitha is begonnen met trainen en ze voelt zicht krachtiger dan ooit laat ze weten aan haar volgers. Ze waardeert de complimenten over dat ze er heel goed uit ziet, maar wil toch graag een beetje in shape komen na haar zwangerschap. Wel laat ze weten dat ze zich mooier dan ooit voelt: “Met de 12 kilo die ik ben aangekomen voel ik me mooier dan ooit en zou niet terug willen naar het lichaam voordat ik moeder werd, simpelweg omdat ik die persoon niet meer ben.” Wat een body positivity deelt Tabitha met haar volgers!

Zwangerschap

In maart is Tabitha bevallen van haar dochtertje Imaya. Haar volgers worden vaak getrakteerd op mooie foto’s van Tabitha en haar gezinnetje. Wel houdt ze het gezichtje van Imaya buiten beeld. Na de zwangerschap kampte Tabitha met problemen aan haar bekken, vertelt ze op haar Instagram. Tabitha traint daarom om krachtiger te worden dan voor haar zwangerschap. Ze laat weten dat ze elke dag sterker op haar benen komt te staan. Fijn om te horen dat het lichamelijk steeds beter gaat, en ze zich beter dan ooit voelt!

Eerste vakantie Imaya

Ruim een maandje geleden zijn Tabitha en haar gezinnetje voor het eerst samen het vliegtuig in gestapt. Tabitha schreef over deze vakantie: “Voor het eerst op vakantie met onze kleine spruit, nou daar gingen wat gedachtes aan vooraf. In mijn hoofd was namelijk het vliegtuig al 10x neergestort zou ze van het balkon af vallen of verdrinken in het zwembad. God knows waarom mamma zulke gedachtes hebben!?”. Uiteindelijk is alles goed gekomen en hebben ze heerlijk genoten samen.

bron en beeld: Instagram