100%NL Magazine Tabitha

Moeilijke periode voor zwangere Tabitha ‘Een bevalling met mondkapjes en geen familie’

Eind oktober liet zangeres Tabitha weten in verwachting te zijn van een meisje! Dit mooie nieuws werd al gauw weer overschaduwd door het coronavirus en de lockdown. Vandaag had ze het er vooral moeilijk mee, toen ook de 3D echo niet door kon gaan.

“Vandaag is zo’n dag… geen 3D echo van ons kleine meisje vanwege de maatregelen. Geen babyshower of de winkels in om de laatste spulletjes te kopen. Geen familie dagen met vrienden en lekker eten en gezelschap met liefde. Een bevalling met mondkapjes en geen familie in de gang die wacht op het goede nieuws”, zegt de zangeres op Instagram.

Het komt toch wel hard binnen als je je babygeluk niet met de mensen om je heen kan delen. Tabitha steekt alle andere zwangere vrouwen dan ook een hart onder de riem. “Alles is anders, en ook al kan ik het nergens mee vergelijken en is dit allemaal nieuw.. voel ik toch dat ik met alle mamma’s to be en net bevallen mamma’s dit gevoel wil delen. Jullie zijn niet alleen.”

Toch ziet ze het ook positief in en zijn er ook veel dingen waar ze wel enorm dankbaar voor is. “Ik benoem de dingen die er niet zijn of kunnen maar er is natuurlijk heel veel wat er wel is waar ik enorm dankbaar voor ben. Maar soms zit er een dag als vandaag tussen en dat is oké.. stap vóór stap en als dat niet lukt doen we het adem na adem. Ik denk aan jullie”, eindigt Tabitha haar verhaal.

Ze krijgt veel steun van haar volgers en veel vrouwen herkennen het gevoel. Hartjes en leuke berichtjes stromen binnen. Hopelijk voelt Tabitha zich snel weer wat beter.

100%NL Magazine Tabitha zwanger

Bron en Beeld: Instagram