100%NL Magazine Bibi Breijman

CUTENESS OVERLOAD: Teddy en Chester beleven samen de grootste lol

Terwijl Bibi haar kinderen ziet spelen, werpt zij alvast een blik op de toekomst. 'Ja ik zie ze al gaan over een paar jaar…'

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Scooter

Bibi deelt regelmatig video’s, waarop te zien is dat haar kinderen samen spelen of dansen. Teddy en Chester zijn duidelijk beste vrienden en dat is natuurlijk geweldig om te zien. Dit keer speelden de broer en zus samen met een kleine scooter in de woonkamer. Chester zat voorop en Teddy achterop. Samen beleefden zij de grootste lol. ‘Ja ik zie ze al gaan over een paar jaar…’, schrijft Bibi onder de video, waaronder zij het liedje ‘Met Romana op de scooter’ plaatste. Hilarisch dit!

Zie hieronder de video waar wij zo van genoten!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.