100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

VIDEO: Zo maakten Thomas Berge en vriendin zwangerschap bekend

Thomas en Elianne zullen nog heel even moeten wachten op de kleine, maar daarom delen zij nu de video, waarin zij de zwangerschap bekend hebben gemaakt.

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij vorig seizoen te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje. Op muziekgebied heeft Thomas nog grote plannen, maar hij zal binnenkort eerst even volop gaan genieten van zijn kleine jongen, die over een paar maanden geboren zal worden.

Bekendmaken zwangerschap

Het bekendmaken van een zwangerschap is altijd speciaal. Voor Thomas en Elianne was het natuurlijk geweldig om erachter te komen dat zij in blijde verwachting waren, maar om dit vervolgens tegen tegen alle vrienden en familie te vertellen, was iets groots en bijzonders. Thomas en Elianne hebben de reactie van iedereen op camera gezet en dat zorgt voor een magisch filmpje. Waar de één het niet zo snel snapt, springt de ander gelijk in Elianne of Thomas’ armen. Aan het filmpje te zien, hebben Thomas en Elianne die dag keer op keer geluksmomenten beleefd met elkaar. Een dierbare video, die steeds weer opnieuw geweldig is om te zien.

Zoon Jack

Uit een eerdere relatie met de 5 jaar oudere Myrthe Mylius heeft Thomas een zoon Jack. Zijn oogappeltje. Helaas strandde hun relatie, maar de twee zijn altijd close gebleven. Thomas ziet zijn zoontje regelmatig, want hij en zijn ex wonen niet ver bij elkaar vandaan, dus Jack kan dagelijks van zijn moeder naar zijn vader fietsen en andersom. Jack zal net als zijn vader en stiefmoeder Elianne niet kunnen wachten op de komst van de kleine baby. Wel moeten zij nog heel even geduld hebben, want Elianne zal in januari uitgerekend zijn.

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge