FOTO: Zo ziet het tweede zoontje van Nienke Plas er nu uit
Zie ook:
Delen

FOTO: Zo ziet het tweede zoontje van Nienke Plas er nu uit

Nienke laat de gezichtjes van haar kinderen niet vaak zien, maar wanneer zij dat doet, smelten wij weg bij de lieve koppies van de kinderen.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen. Nienke is al jaren samen met haar partner, Resley. Samen kregen zij drie kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley.

Eerder dit jaar liet Nienke’s jongste kindje, Harley heel Nederland schrikken. De kleine meid bleek een hartafwijking te hebben en zij is daarom gelijk geopereerd. Het waren spannende weken voor de familie, maar gelukkig gaat het weer goed met de kleine meid.

Novi-Jaxx

Nienke Plas ging in korte tijd van 2 naar 3 kinderen. Haar dochtertje is 5 maanden oud, maar haar tweede zoontje, Novi Jaxx, is ruim anderhalf jaar oud. Veel mensen zullen de kleine man nog herkennen van toen hij een baby was. Nienke deelde veel foto’s van hem en volgers gingen keer op keer uit hun dak, want wat was het een schatje. En nog steeds. Nienke deelt de gezichtjes van haar kinderen niet meer, maar zo nu en dan plaatst zij een foto, waarop Frenky-Dean, Novi-Jaxx of Harley te zien zijn. Op onderstaande foto is te zien dat Novi-Jaxx al een grote jongen wordt. Wat een schatje!

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas