100%NL Magazine Tweeling van Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

ZIEN: De olijke tweeling van Art Rooijakkers!

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als voormalig presentator van het programma Wie is de Mol?, van zijn programma Rooijakkers over de vloer en kort geleden nog als deelnemer van het programma Het Perfecte Plaatje waar hij helaas al in een van de eerste afleveringen het veld moest ruimen. Maar wisten jullie ook dat Art twee hele schattige dochters heeft?

Tweeling

Puk en Keesje kwamen op 13 april 2017 ter wereld. Dat betekent dat ze over een paar weken alweer 4 jaar worden! Als trotse vader deelt Art maar al te graag foto’s van zijn twee oogappels en schreef hij zelfs een boek over de eeuw waarin zijn dochters zullen opgroeien.

De eeuw van zijn dochters

Hoewel Art het vaderschap geweldig vindt, maakt hij zich wel zorgen over de wereld waarin zijn dochters zullen opgroeien. Daarover schreef hij zijn boek ‘De eeuw van mijn dochters’ die hij natuurlijk als eerste uitreikte aan twee zeer kritische lezers: zijn dochters zelf. Zijn dochters kunnen natuurlijk zelf nog niet lezen, maar samen bladeren door het boek van hun vader doen ze zeker! En daarvan deelde Art vorig jaar oktober ook een foto van op zijn Instagram. Wat worden de meiden al groot!

De wereld veroveren

Art is al heel lang samen met zijn vriendin Andrea, maar besloten pas laat kinderen te nemen. Art is inmiddels al 44 en werd op zijn 40e vader. Daarover vertelt hij aan het AD: ‘Mijn vriendin Andrea en ik waren al lang samen, maar ik was te druk met het veroveren van de wereld.’

Bron: AD | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers