100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Maxime straalt op deze prachtige foto’s!

Wauw! Maxime Meiland steelt helemaal de show tijdens een bijzondere fotoshoot! Wij vinden dat ze er ge-wel-dig uitziet!

Fotoshoot

Maxime deelde vandaag een foto waar de elegantie vanaf straalt! Daarbij vertelde ze: ‘Eindelijk mag ik deze waanzinnige shoot met jullie delen!! Nu te zien in de beaumonde.nl. Met dank aan het gezellige team!’ Niet alleen wij waren enthousiast over haar fotoshoot. Ook haar volgers vonden het prachtig. ‘Natural beauty, mag je trots op zijn! en ‘Tijdloze schoonheid ben jij’ zijn één van de vele reacties die er te lezen vallen.

Benieuwd naar de foto’s? je ziet ze hieronder (SWIPE):

https://www.instagram.com/p/CcAQwPSMC_n/?utm_source=ig_web_copy_link

Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd

Het is alweer een paar weken geleden dat Leroy de stoute schoenen aantrok en zijn grote liefde Maxime ten huwelijk vroeg. Maxime antwoordde natuurlijk met een volmondige ja! Het aanzoek was tot in de puntjes voorbereid, zelfs zó goed dat er ook een fotograaf bij aanwezig was die er prachtige foto’s van schoot. De foto’s van het aanzoek zie je hier.

Het gezin

Ook deelt ze regelmatig te schattige foto’s van haar gezin. Samen met aanstaande Leroy en dochters Claire en Vivé, woont ze samen in een prachtig herenhuis.

De familie Meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen.

Bron: Intstagram Maxime Meiland | Beeld header: Instagram Maxime Meiland | Beelden fotoshoot: Otto van den Toorn Photography

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland