100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de vader van Mart Hoogkamer!

Tijdens een aflevering van Johnny de Mol's HLF8 vertelde Mart geëmotioneerd over de band met zijn vader. Benieuwd hoe hij er uit ziet? Dit is de vader van Mart Hoogkamer!

Vader van Mart Hoogkamer

Hij is dé hit van het moment: zanger Mart Hoogkamer. Met zijn kraker ‘Ik ga Zwemmen’ heeft hij eindelijk een kraker te pakken en is hij niet meer weg te denken op een feestje. Naast dat Mart niet alleen een hele goede zanger is, heeft hij natuurlijk ook nog hele goede looks! Van wie hij die looks heeft? Van zijn vader natuurlijk!

Een beetje speurwerk op Mart’s Instagram leverde dit leuke kiekje op, samen met zijn vader!

Moeizame relatie

Ondanks dat de twee het nu goed met elkaar kunnen vinden, hebben de twee een moeizame band. Mart’s vader was als kind ook zanger, maar door verkeerde keuzes en de verkeerde mensen om hem heen strandde helaas zijn carrière. Een klap die hij niet zo snel te boven kwam. Mart’s vader wilde daarom des te graag dat zijn kleine jongen het wél zou maken in de muziekwereld.

Tijdens een aflevering van HLF8 vertelde Mart hierover dat dit niet altijd gemakkelijk is geweest: ‘Op een positieve manier probeerde hij me een beetje af te zeiken. Om me te pushen, omdat hij het zag. Dan zei hij: ‘Mart, als jij je liedje van a tot z helemaal goed zingt, dan mag je Goede Tijden afkijken. Dan kom je op een leeftijd dat je denkt: daar komt-ie weer. Op dat moment begin je hem niet te haten, maar je gaat hem niet meer echt leuk vinden. De muziek ook niet, het kwam m’n oren uit.’

Vriendin van Mart

Jennifer en Mart gingen eerder nog uit elkaar, maar het stel heeft elkaar gelukkig weer gevonden. En daar is Mart erg blij om! “Jennifer en ik zijn heel goed met elkaar. Het loopt op rolletjes gelukkig.” Sindsdien zijn Mart en de bloedmooie Jennifer gelukkiger dan ooit!

Regelmatig deelt Mart de meest romantische foto’s van zijn mooie vriendin. Benieuwd hoe ze eruit ziet? Dat zie je hier!

Beeld: Instagram Mart Hoogkamer, Bron: MetroNieuws

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer