100%NL Magazine vakantie
Delen

Déze BN’ers zijn nu vakantie aan het vieren in het buitenland

Op vakantie gaan is iets minder vanzelfsprekend geworden in de huidige situatie, waar eerst BN’ers de wereld overvlogen was het de afgelopen tijd akelig stil met jaloersmakende reizen. Nu beginnen sommige toch weer een reisje te boeken, en dit zijn de bestemmingen!

Ibiza

Romee Strijd

Romee Strijd, model en sinds kort moeder van haar eerste kindje, liet met een hele bijzondere foto weten dat zij in het zonnige Ibiza zit. Voor het sieradenmerk Naetur schiet Romee een paar leuke foto’s. 

Chantal Bles

Chantal Bles laat weten dat zij met de hele familie vakantie aan het vieren is op ‘hun’ eiland, Ibiza.

Kelly Weekers

Kelly Weekers, de enthousiaste onderneemster is er ook even tussenuit! Maar Kelly en haar vriend John Ewbank trekken zich wel vaker terug naar het zonnige Ibiza waar ze een huis hebben.

André Hazes

André Hazes verbleef ook een tijdje in Ibiza met zijn schoonfamilie. Hij deelde een hoop foto’s van zijn trip naar het zonnige eiland.

Malediven

Freek Vonk

Freek Vonk gaat na een lange tijd weer op avontuur naar de Malediven. Hij gaat op zoek naar tijgerhaaien in de Indische Oceaan, spannend dus!

Florida

Denise Speelman

Geen écht vakantie, maar een werkvakantie. Denise Speelman, onze huidige Miss Nederland, vertrekt naar Florida voor haar deelname aan Miss Universe. Wij wensen haar veel succes!

Nice

Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden, Nederlandse voetbalster van Surinaamse afkomst, verblijft in Frankrijk! ze poseert met haar ‘yin’ to her ‘yang’ vanaf een enorme hoogte!

Curaçao

Jandino Asporaat

Jandino Asporaat zoekt samen met zijn gezin zijn geboorteplaats op! Hier een foto van zijn kinderen in Curaçao:

Bron en beeld: Instagram

Delen