100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Meegenieten met de vakantiefoto’s van Chantal Janzen

Samen met haar man Marco en kinderen James en Bobby is Chantal Janzen aan het genieten van een zonovergoten vakantie. Geniet mee met de vakantiefoto's van Chantal Janzen!

Jaloersmakende vakantiefoto’s

Na een ontzettende drukke periode is Chantal Janzen even toe aan rust en brengt ze graag tijd door met haar gezin. Op Instagram deelt de duizendpoot een paar te leuke foto’s, die we jullie niet willen onthouden.

ChantalL ‘Ik had ‘t me allemaal nog zo voorgenomen om bij ‘n tweede níet meer te gaan doen. En zie hier het resultaat. En gisteravond bleef ik ook nog bij ‘m tot ie sliep. 2,5 jaar braaf niet gedaan en ineens BAM had ie me te pakken en ging ik blijkbaar voor de bijl. Jongens dit gaat helemaal de verkeerde kant op, ze hebben ons weer totaal in hun macht.’ Dit schrijft ze bij een schattige foto waarop Bobby in slaap is gevallen op Chantal. Zo schattig.

Zoontjes

Vandaag plaatste Chantal opnieuw een heel leuk vakantiekiekje. Samen met het hele gezin zijn ze aan het genieten op een boot. En wat ziet het er prachtig uit! De zon schijnt volop en samen dobberen ze op een azuurblauwe zee. Wij zijn jaloers!

Een paar weken geleden deelde Chantal nog een foto van haar slapende zoon. Ze vertelde openhartig over haar avondritueel: ““Iedere avond gaan mn man en ik voordat we zelf gaan slapen, even kijken hoe Vosje en Vetje erbij liggen.” Vosje en Vetje zijn de koosnamen voor haar zoons. Bekijk hier de aandoenlijke foto van Bobby.

Woning in Amsterdam

Samen met haar man Marco, zoons James en Bobby woont Chantal in een prachtig herenhuis in Amsterdam. De woning is prachtig ingericht met rustige, neutrale kleuren, een grote leefkeuken en heerlijke woonkamer.

Benieuwd naar hoe het huis van Chantal eruit ziet? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen