100%NL Magazine Ellie Lust
Zie ook:
Delen

Geniet mee met de leukste vakantiefoto’s van Ellie Lust!

Samen met haar tweelingzus Marja en haar schoonzus geniet Ellie Lust volop van een welverdiende vakantie op Fuerteventura. Geniet mee met de leukste vakantiefoto's van Ellie Lust!

Vakantiefoto’s van Ellie Lust

Op het zonnige eiland Fuerteventura geniet Ellie Lust van een heerlijke vakantie. Samen met haar tweelingzus Marja en haar schoonzus komt Ellie helemaal tot rust. Op Instagram deelt Ellie een paar jaloersmakende foto’s!

‘Omdat het altijd over balans gaat. Na inspanning de ontspanning. #hartjehartje vanaf een zonovergoten Fuerteventura’, schrijft Ellie op haar Instagram. En genieten: dat doen ze! Kijk Ellie eens glunderen terwijl ze heerlijk aan het relaxen is in een verkoelend zwembad. Wij zijn jaloers!

Zus Marja

Ellie Lust kennen we natuurlijk allemaal als dé politievrouw van Nederland. Ellie heeft dus een tweelingzus: Marja. En niet alleen qua uiterlijk lijken Ellie en Marja als twee druppels water op elkaar, ook qua innerlijk zijn de zussen bijna één! Zo zijn ze beide politieagent geworden en vallen ze allebei op vrouwen

De zussen hebben een ijzersterkte band samen, en dat is mooi om te zien!

Vrouw Boukje

Ellie heeft Boukje ontmoet tijdens een volleybalwedstrijd toen ze zelf nog een relatie had met Jolanda. Het paar is gelukkig getrouwd in 2005. Dit zegt Ellie zelf: “Ik was meteen helemaal verkocht. Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: Ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest. We waren vijf en een half jaar samen, hadden samen een huis gekocht. Maar ik moest voor Boukje kiezen.”

Een foto van Boukje zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Ellie Lust, Story

Delen

Meer over Ellie Lust

Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: 'Mijn donkerste uur'
Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: ‘Mijn donkerste uur’
VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen
VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen
Lees alle artikelen over Ellie Lust