100%NL Magazine Kjeld Nuis

ZIEN: De verliefde vakantiefoto’s van Kjeld Nuis!

Samen met zijn mooie vriendin Joy en zoontje Jax genoot Kjeld Nuis van een zonovergoten vakantie. Zie hier de verliefde vakantiefoto's van Kjeld Nuis!

Kjeld Nuis

Begin dit jaar pakte schaatser Kjeld Nuis Olympisch goud op de 1500 meter in Beijing. Een hele prestatie!

Jarenlang had Kjeld Nuis een relatie met Jill de Robles. Het stel kreeg samen een zoon: Jax. De kleine man is de grootste trots van Kjeld. Helaas werd twee jaar na de geboorte van Jax bekend dat Jill en Kjeld uit elkaar waren. Aan RTL Boulevard liet Jill destijds weten: ‘Kjeld woont niet meer bij mij en Jax, hij heeft onze woning in Emmen inmiddels verlaten.’ Voor zowel Jill als Kjeld een harde klap.

Vriendin Joy

Na de breuk met Jill vond Kjeld opnieuw de liefde, dit keer bij schaatster Joy Beune. Maar of Joy kan verwachten dat Kjeld ooit op één knie voor haar gaat? Dacht het niet! Het stel stond vorig jaar met een dubbelinterview in het magazine Helden. Hierin zegt een stellige Kjeld: ‘Ik zeg dan altijd: kun je rekenen? Reken er maar niet op. Ik vind trouwen maar onzin.’

Verliefde vakantiefoto’s

Samen met Joy en Jax besloot Kjeld de koffers te pakken en te genieten van de Griekse zon. En wauw, wat zag de vakantie van het drietal er heerlijk uit! Er werd gegeten, gezwommen en vooral genoten.

Joy en Kjeld zijn smoorverliefd op elkaar en dus mocht een verliefde vakantiefoto natuurlijk niet ontbreken! ‘Wat een kadootje was dit!’, schrijft Joy bij de prachtige foto.

Bron en Beeld: Instagram Kjeld Nuis