header_maximemeijland

Wegsmelten en meelachen met de vakantievideo’s van Maxime Meiland

Het is alweer even geleden dat de familie Meiland op een cruiseschip vakantie vierden. Maxime deelt er nu wat schattige en hilarische beelden van.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen, na hun deelname aan ‘Ik Vertrek’.

Maxime heeft ondertussen een heel leven opgebouwd met haar man Leroy Molkenboer en haar twee kinderen, Claire en Vivé. Samen met haar gezin woont zij in Noordwijk. Toch gaat de familie Molkenboer nog regelmatig langs bij Martien en Erica.

Cruiseschip

Op kerstavond kon iedereen kijken naar ‘Kerst met de Familie Meiland’. De hele familie ging mee op een cruiseschip door het Middellandse zee-gebied. Tijdens deze kerstspecial blikte de familie terug op het afgelopen jaar, genoten zij van de vakantie op het water en het vaste land, maar keken zij ook vooruit naar 2023. Een fantastische aflevering, die eindigt met de hele familie in de mooiste kleding tijdens een kerstdiner. Maxime blikt terug naar deze vakantie en zij deelt nu wat heerlijke beelden op haar Instagram. De video’s van Claire en Vivé zijn om bij weg te smelten, maar er zitten ook hilarische momenten met vader Martien tussen. ‘Uit het eigen archief van de Cruise’, schrijft Maxime eronder. Wat ons opvalt, is dat Vivé onwijs veel is gegroeid.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.