100%NL Magazine Max Verstappen
Delen

Dít is het gigantische vermogen van Max Verstappen!

Net als vorig jaar is Max Verstappen opnieuw het jongste lid van de Quote 500. Dít is het vermogen van Max Verstappen!

Max Verstappen

Van het scheuren op kartbanen als kleine jongen tot het domineren van de Formule 1-racecircuits wereldwijd, Max Verstappen heeft Nederland op de kaart gezet als dé plek waar racekampioenen vandaan komen. Nederland is apetrots op Max!

Inmiddels heeft Max alweer 3 wereldtitels op zijn naam staan! Echt een ongelooflijke prestatie van Max.

Geluk in de liefde

Het geluk lijkt Max in de genen te zitten. Want hij is niet alleen een baas op de racebaan, hij is ook een ware casanova. Alweer een aantal jaar is Max heel erg gelukkig met zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet.

Uit een eerdere relatie -met toevallig ook een F1 coureur- heeft Kelly een schat van een dochter: Penelope. Max is de allerleukste bonuspapa die Penelope zich maar kan wensen en de twee hebben dan ook een hele goede band samen. Wat leuk om te zien dat Max, Kelly en Penelope zo’n fijn samengesteld gezinnetje vormen.

Vermogen

Vorig jaar was Max Verstappen ook al het jongste lid van de Quote 500, en dit jaar is hij dat opnieuw. Max is nog maar 26 jaar oud, en heeft nu al een gigantisch vermogen van maar liefst €150 miljoen euro!

Dit enorme vermogen levert Max een 428e plaats op in het klassement van de Quote 500.

Charlene de Carvalho-Heineken, erfgenaam van het Heineken-imperium, prijkt bovenaan de Quote 500 met een indrukwekkend vermogen van 12,6 miljard euro, hoewel dit iets is afgenomen vergeleken met vorig jaar. Een stukje verder op de lijst vinden we Ralph Sonnenberg, de man achter Luxaflex, en Frits Goldschmeding, de oprichter van Randstad. Zij hebben vermogens van maar liefst 6,2 miljard en 5,8 miljard euro.

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws

Delen