100%NL magazine Rachel Hazes
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de villa met zwembad van Rachel Hazes!

Rachel Hazes woont in een geweldig mooie en gezellig villa op loopafstand van Mijdrecht. Nieuwsgierig hoe het er van binnen uit ziet? Kijk gerust even binnen!

Villa met zwembad

De prachtige villa van Rachel Hazes is voorzien van een binnenzwembad én sauna. Maar dat is niet de enige luxe die aanwezig is in de villa, want het huis bevat ook een dakterras en een balkon. Daarnaast is er ook nog een garage voor 1 auto. Ook de tuin ziet er sfeervol uit. Het is een dijkwoning waardoor de privacy van Rachel goed gewaarborgd kan worden. De woning is namelijk tegen een dijk aan gebouwd, daardoor ligt de woonverdieping aan de straatkant op één hoog terwijl de achterzijde op tuinniveau is. Hierdoor is er zowel aan de voorkant als aan de achterkant geen inkijk mogelijk. Ook de prachtige tuin is volledig beschut. Het huis biedt veel mogelijkheden voor een eigen atelier, kantoorruimte, fitnessruimte of praktijk, zowel op de beneden als bovenverdieping. Het huis heeft een woonoppervlakte van 208 vierkante meter. Het huis bevat zes kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. De keuken is ruim en bevat alle inbouwapparatuur.

Even binnenkijken….

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Om een kijkje te nemen in het paradijsje van Rachel kun je hier een reeds aantal foto’s zien van de villa.

Bron en beeld: Bekende Buren

Delen

Meer over Rachel Hazes

Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Rachel Hazes zit vol zelfspot: 'Kroket in een doodskistje'
Rachel Hazes zit vol zelfspot: ‘Kroket in een doodskistje’
Lees alle artikelen over Rachel Hazes