100%NL Magazine Jeangu Macrooy
Delen

Deze blonde leuke krullenbol is de vriend van Jeangu Macrooy!

Jeangu Macrooy (27) staat te popelen om de sterren van de hemel te zingen deze week tijdens Het Eurovisie Songfestival. Hij heeft een grote groep supporters met in het bijzonder zijn vriend Sebas die hij leerde kennen via een datingapp.

Verliefd

In de nieuwe LINDA vertelt Jeangu openhartig over zijn relatie met Sebas. Ze zijn inmiddels al vier jaar samen en nog hartstikke verliefd.  “We hebben elkaar gevonden via een datingapp, maar al bij de eerste ontmoeting was het raak. Zo gezellig, voor we het wisten waren we uren verder. We hebben daarna een stukje gewandeld, nog een drankje gedronken en gelijk een afspraak gemaakt voor een volgende date”, vertelt Jeangu.

 Communicatie

Wat het geheim is van hun goed relatie? Goed communicatie. Bovendien raken ze nooit uitgebreid en doen ze vaak nieuwe dingen. Jeangu wil graag geprikkeld blijven en Sebas gaat graag met hem mee.

Werk

Sebas werkt bij de gemeente Amsterdam en was dus hard aan het werk de afgelopen maanden. In tegenstelling tot Jeangu die niet meer heeft kunnen optreden door het coronavirus.  “Desondanks hadden we die eerste maanden het gevoel dat we vakantie vierden: we ontbeten en lunchten ineens elke dag met zijn tweeën.”

 

Bron: LINDA | Beeld: Instagram

Delen