100%NL Magazine Ferri Somogyi

Vrouw Ferri Somogyi showt prachtige babybuik bij 33 weken zwangerschap

Noëlle, de vrouw van Ferri Somogyi, is inmiddels 33 weken zwanger van een tweeling. Op Instagram deelt ze een prachtige foto!

Prachtige babybuik

Gisteren trakteerde Noëlle Somogyi haar volgers op een nieuwe zwangerschapsfoto. De 29-jarige schone is inmiddels alweer 33 weken zwanger van een tweeling. Hoe bijzonder! Noëlle’s buik groeit hard en dat is natuurlijk een kiekje waard!

‘Groetjessss terwijl de douche warm wordt. Ps; Dobby is mijn stalker, achtervolgt me zo door naar bed haha. #twinboys #week33

Zwanger van een tweeling

Afgelopen december maakten Ferri en Noëlle wel heel leuk nieuws bekend! ‘Hoera, Véda wordt grote zus! Dit voorjaar verwachten we een eeneiige TWEELING!’.

Inmiddels weten Ferri en Noëlle ook het geslacht van hun ongeboren kindjes: het worden twee jongetjes! Ferri en Noëlle hebben samen al een kindje, dochtertje Véda. Véda wordt dus grote zus!

Zwangerschapsfoto

Een paar weken geleden deelde Noëlle ook al zo’n prachtige foto van zichzelf. Hierbij schreef ze: ‘Wow, nog even (1,5 wk) en ik draag 30 weken twee jongetjes in mijn buik! Zo bijzonder om weer een zwangerschap mee te maken, hoewel ik zeker weet dat ik het niet ga missen;)’

Op die foto droeg Noëlle een beeldige groene jurk waarin haar mooie babybuik goed te zien was. Wat een beauty!

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi