100%NL Magazine Miljuschka

Wanhopige Miljuschka: ‘Ik word hier zo verdrietig van’

Miljuschka is teleurgesteld, verdrietig en ietwat wanhopig. Dit deelt zij met al haar volgers. 'Het druist in tegen alles wat ik ben.'

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Wanhopig

Miljuschka deelt regelmatig foto’s in haar Instagramstory, waarop te zien is dat zij sport. Verder gebruikt Miljuschka niets om af te vallen, maar dit wordt wel over haar verteld en geschreven. Hier wordt zij niet alleen verdrietig en boos van, maar ook een beetje wanhopig.

In haar Instagramstory deelt Miljuschka twee foto’s en daarin legt zij de situatie uit. ‘Ik word hier zo verdrietig van. Ik ben echt m’n best aan het doen om het te laten verwijderen. Met advocaten en technische club mensen. Maar iedere keer als ik er een af heb, staat er weer een ander. Het druist in tegen alles wat ik ben. Daarnaast kost het mij serieus veel geld, tijd en inmiddels ook volgers.’ Wij snappen Miljuschka’s frustratie en verdriet en hopen dat dit snel opgelost wordt.

100%NL Magazine Miljuschka Witzenhausen100%NL Magazine Miljuschka Witzenhausen

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen