WAUW: Dit wordt de nieuwe woning van André Hazes
Zie ook:
Delen

WAUW: Dit wordt de nieuwe woning van André Hazes

André laat het verleden achter zich en begint met een nieuwe woning aan een hele nieuwe, frisse start. Het huis ziet er van buitenaf in ieder geval prachtig uit.

André Hazes

André Hazes kennen we allemaal als Nederlandse zanger en zoon van André Hazes sr. en Rachel. André is nog maar 28 jaar oud, maar hij heeft al genoeg meegemaakt in zijn leven. Zijn leven en relaties zijn alles behalve stabiel, maar nadat hij een lange periode in een kliniek heeft gezeten, aan zichzelf heeft gewerkt en zijn leven op camera heeft vastgelegd, hoopt hij als nieuw persoon een normaal en positief leven in te stappen.

Woning

Nadat André zijn relatie met Sarah van Soelen uitraakte, heeft de zanger een lange periode bij zijn moeder Rachel gewoond. Samen met Monique heeft hij jaren geleden een grote villa in Rotterdam gekocht en gebouwd, maar aangezien Monique samen met hun zoontje in die woning woont, zat er voor André niks anders op dan zelf een nieuwe woning kopen. Dit heeft hij nu gedaan. Yvonne Coldeweijer plaatst in haar Instagramstory een foto van de Twee-onder-een-kapwoning die André heeft gekocht. Het huis is geen gigantische villa, maar het ziet er vanbinnen echt prachtig uit. Het huis beschikt over een super mooie, verzorgde tuin en verder ontbreekt het André echt aan niets. Volgens Yvonne was de verkoop snel rond, maar wordt de woning in februari pas opgeleverd. Vanaf zijn nieuwe woning in Wilnis hoeft André maar een paar minuten te rijden om bij zijn moeder op visite te gaan. Naar het huis van zijn ex Monique en zoontje Dré zal de zanger een stukje langer moeten rijden. Wij twijfelen er niet aan of André zich thuis gaat voelen in deze woning. Geweldige aankoop!

Benieuwd naar de foto’s van deze prachtige woning? Je ziet ze hier.

Bron en Beeld: Instagram Yvonne Coldeweijer en Korvermakelaars

Delen

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes