100%NL Magazine Wendy van Dijk dochter

VIDEO: Wendy van Dijk doet een dansje met haar dochter in Ibiza

Waar Wendy vorige week nog droomde van een vakantie met haar gezin op Ibiza, lijkt het erop dat ze haar koffers heeft gepakt en naar het tropische oord is vertrokken!

TikTok op Ibiza

Wendy verveelt zich in ieder geval geen moment. Samen met dochter Lizzy neemt ze een TikTok video op in de tuin van haar vakantiehuis. Het dansje hebben ze goed ingestudeerd. Ze kunnen er wat van! ‘Bailar en Ibiza!!!!’, schrijft Wendy bij de video. Ze noemt het een geluksmomentje.

Samen dansen

Het is niet de eerste keer dat Wendy een dansje waagt met haar 11-jarige dochter. Destijds waren de volgers van Wendy helemaal door het dolle heen toen ze Wendy zagen dansen met haar dochter. “Wat geweldig, moeder en dochter zo samen dansjes doen!”

‘Dierbaarste foto’

Vorige week deelde Wendy een foto van een van haar dierbaarste momenten met haar gezin. ‘Dit is 1 van mijn mooiste dierbaarste foto. Met ons samengesteld gezin vakantie vieren. Zullen we aankomende zomer de foto overdoen? Met alle aanhang??’, schreef Wendy bij de foto. En het lijkt erop dat Wendy opnieuw dierbare herinneringen maakt met haar gezin en vakantie viert op Ibiza.