100%NL Magazine wendy van dijk hond
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk blikt terug op haar trouwdag ‘Het verlangen naar dit gevoel’

2014 was een jaar vol liefde, geluk en familie voor Wendy en Erland. Toen trouwden ze namelijk met een groot gezelschap in het prachtige Ibiza! Ze blikt terug op deze dag en verlangt vooral naar dit gevoel en intense geluk.

“Samenzijn met de mensen die het dichtstbij staan. Familie, vrienden, iedereen waar je zo van houdt. Samen lachen, dansen, het leven vieren en bovenal de liefde.. melancholisch word ik er bijna van. Wat koester ik deze foto en deze dag. Mooier en liefdevoller kon het niet”, zegt Wendy over de foto met álle gasten die aanwezig waren bij de bruiloft.

Ze vindt dan ook dat het leven uiteindelijk hierom draait: en samenzijn en delen. “Ik wens jullie liefdevolle dagen toe en laten we goed om ons heen kijken en de mensen die veel alleen zijn extra aandacht geven.”

Wendy vindt het dan ook ontzettend erg dat er zoveel mensen zijn die zich eenzaam voelen. Helemaal met de feestdagen. “We mogen met kerst toch niet de hele familie over de vloer dus waarom nodig je niet die ene vriendin uit die alleen is of die eenzame buurman of buurvrouw? Ik kan dit gevoel al zo missen terwijl ik mijn gezin om me heen heb en mijn moeder naast ons woont. Ik denk daar over na en ga dat zeker doen! ik hoop jullie ook… fijne zondag!”, eindigt ze haar verhaal. En daar zijn wij het ook zeker mee eens!

100%NL Magazine Wendy van DIjk trouwdag

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk