100%NL magazine Wie is de Mol
Delen

Dít zijn de kandidaten van Wie is de Mol 2024!

De kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de Mol zijn bekend!

Wie is de Mol 2024

Wie is de Mol? is een spannend en avontuurlijk spelprogramma waarin een team van bekende Nederlanders samenwerkt om opdrachten uit te voeren. Binnen deze groep bevindt zich echter één saboteur, de Mol, wiens doel het is om de opdrachten stiekem te laten mislukken. De andere kandidaten moeten proberen te ontdekken wie de Mol is terwijl ze verschillende spellen spelen waarbij ze geld, vrijstellingen en jokers kunnen verdienen voor de pot. In de zinderende finale van het programma blijven er slechts drie kandidaten over: de winnaar, de verliezer en de Mol. Degene die de laatste test het beste uitvoert, wint niet alleen het spel maar ook de pot met geld die gedurende de reis is opgebouwd.

Vandaag zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen bekend gemaakt! Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas doen mee met het nieuwe seizoen.

Presentator Rik van de Westelaken

Ook dit jaar zorgt Rik van de Westelaken voor de presentatie van het immens populaire programma. In 2015 deed Rik mee als kandidaat aan Wie is de Mol. Samen met zijn goede vriendin Marlijn Weerdenburg stond hij in de finale en wist hij de Mol te ontmaskeren: Margriet van der Linden.

Niet veel later, in 2018, nam Rik het presentatiestokje over van Art Rooijakkers. Sindsdien neemt Rik de presentatie van het programma voor zijn rekening.

In het prachtige Amsterdam woont Rik samen met zijn vriend Felix. En ze wonen niet in een standaard woning, maar in een mega mooie appartement waarvan het ontwerp zó mooi is, dat het zelfs een internationale prijs heeft gewonnen! Benieuwd hoe de woning van Rik eruit ziet? Dat zie je hier!

Beeld: AvroTros

Delen