100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Wolter Kroes geeft gezondheidsupdate na heftig ongeluk zoontje

Wolter z'n zoon was twee weken geleden betrokken bij een ongeluk en vanaf dat moment leeft de familie in spanning en angst. Het gaat nu gelukkig beter!

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Ongeluk

Twee weken geleden deelde Wolter droevig nieuws op Instagram. Hij plaatste een foto van zijn zoon in een ziekenhuisbed en daarbij schreef hij: ‘We werden gisteren gebeld door de Politie. Thomas was met zijn fiets gevallen en met hoofd op t asfalt terecht gekomen. Hij heeft een breukje in zijn schedel achter zijn linker oortje en een zware hersenschudding.’ Wat zullen zij geschrokken zijn…

Herstel

Wolter houdt zijn volgers al dagen op de hoogte en gelukkig gaat het beetje bij beetje wat beter met Thomas. Gisteren plaatste de zanger een foto met zijn zoon en daar werden wij héél vrolijk van. ‘Wat hebben we een hoop meegemaakt afgelopen weken. Maar wat ben ik intens dankbaar dat ik m weer zo in mijn armen kan nemen. Hij is er nog niet maar hij gaat er zeker weer komen. Ik hou van je grote lieve vriend’, schrijft Wolter eronder. Vader en zoon stralen weer en zij hebben allebei weer die mooie glimlach op hun gezicht als voorheen. Wij wensen Thomas veel sterkte met zijn herstel!

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat emoties los: 'Die uitspraak is mijn levensmotto geworden'
Wolter Kroes laat emoties los: ‘Die uitspraak is mijn levensmotto geworden’
Lees alle artikelen over Wolter kroes