100%NL Magazine Simon Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!

Altijd al eens willen binnenkijken in een van de mooiste huizen van Volendam? Gluur dan hier stiekem in de woning van Simon en Annemarie Keizer!

Prachtige woning van Simon Keizer

Middenin het prachtige centrum van Volendam vind je niet alleen de woning van Jan Smit, maar iets verderop -om de hoek om precies te zijn- vind je ook de prachtige villa van Simon en Annemarie Keizer!

Simon en Annemarie kochten enkele jaren geleden een leegstaande villa die ze volledig hebben omgetoverd tot een prachtig paleis. Rondom het huis vind je een statig hek met een prachtig oprijlaan die leidt naar de garage.

Wisten jullie dat Annemarie vroeger een eigen woonwinkel runde? Het zal je daarom ook niet verbazen dat de inrichting van de woning supermooi op elkaar is afgestemd. Zo vind je er een mooie, ruime en lichte keuken, ploffen Simon en Annemarie ‘s avonds samen in de bank voor de openhaard en heeft Kiki haar eigen grote prinsessenbed. Echt een sprookje!

Gezin

‘We leven op een letterlijke roze wolk!! Want op 26/07/2017 is onze kerngezonde dochter Kiki Keizer ter wereld gekomen!’, jubelde Simon Keizer toen zijn dochter Kiki werd geboren. Inmiddels is Kiki alweer 4 jaar oud en gaat ze naar school. Benieuwd hoe Kiki er nu uit ziet? Dat zie je hier!

Het jaar 2021 was een bijzonder jaar voor het gezin, want zoon Joa werd geboren! Op Instagram liet Simon toen weten: ‘Op 21-12-’21 om 18.48 uur mochten wij onze kerngezonde zoon JOA op deze wereld verwelkomen! Omdat hij maarliefst 8,5 pond weegt is het niet onlogisch dat mama het nog wel zwaar heeft. Ik zal je de details besparen. Los van dat fysieke deel lopen we over van geluk!’

 

 

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer, Instagram Simon Keizer