100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de luxe woonboot van Douwe Bob!

Douwe Bob was de afgelopen week veel in het nieuws! Heb je altijd al eens willen binnenkijken in zijn woonboot? Dan is dit je kans!

Douwe Bob

Wie de zanger Douwe Bob nog niet kende, kent hem na de afgelopen week wél! Hij was de afgelopen dagen het onderwerp van gesprek.

In 2021 maakte Nederland kennis met Douwe Bob, hij won toen de allereerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. Sindsdien is Douwe niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Hij scoorde hit na hit en vertegenwoordigde in 2016 Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Zweden. Hij schopte het tot de finale en haalde daar de 11e plaats.

1, 2, 3 kinderen!

Vorig jaar juli maakte Douwe Bob tijdens een optreden bekend dat hij vader zou worden. Hij sprak het publiek toen toe met de woorden: ‘Er zit een hele lieve meid in het publiek, Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en ik mag daar de vader van worden.’ Inmiddels is Loes bevallen, op 9 december 2021 werd het prachtige meisje Bobby Lou geboren.

Daarmee leek de kous af, maar niets was minder waar. Want vorige week, op 6 januari 2022, liet Douwe weten opnieuw vader te worden. Dit keer met Anouk. Bij een foto van Anouk en zichzelf schreef hij toen: ‘Wij zijn trots.
@anouk_elizabeth en ik krijgen een zoon. We probeerde het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden dus toch gelukt.’

Na bekendmaking van zijn aanstaande tweede kind ging het al helemaal los in de media. Maar Douwe deed daar nóg een schepje bovenop. Want diezelfde avond maakte Douwe bekend dat hij in december niet één, maar twéé keer vader is geworden. De zanger schreef toen: ‘Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen.’

Ondanks dat Douwe een drukke taak voor de boeg ligt met drie kindjes, neemt hij zijn verantwoordelijkheid. Hij schrijft: ‘Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.’

Luxe woonboot

Met veel plezier woont Douwe in Amsterdam. En dan hebben we het niet over een standaard woning, maar over een mega woonboot!

Met de woonboot uit 1936 heeft Douwe een zee (lekker toepasselijk) aan ruimte met maar liefst 320 vierkante meter woonoppervlakte. Naast het geweldige uitzicht is de boot ook nog voorzien drie woonlagen, 11 kamers, een luxe keuken én is er een sauna en een whirlpool aan boord.

Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hier!

Beeld: Instagram Douwe Bob, Bron: Bekendeburen

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob