100%NL Magazine

WOW: Deze TVOH auditie bracht Waylon en Lil Kleine aan het huilen

De Amersfoortse Iris Noëlle Lengkeek wist tijdens haar auditie bij TVOH alle vier de coaches te overtuigen van haar prachtige stem. Ze blies de jury omver met haar emotionele verhaal en gevoelige nummer. Dit deed zij met zo veel gevoel dat er meerdere coaches een traantje weg moesten pinken.

Met het nummer ‘Piece by piece’ ontroerde zij het publiek en de jury. Achter dit liedje schuilt haar eigen emotionele verhaal. Het gezongen nummer gaat over haar vader, met wie zij geen contact meer heeft. Tijdens haar optreden legde zij haar persoonlijke situatie uit, waarna de tranen al snel over Waylons wangen vloeiden. Hij zei hierbij dan ook: “De taak die je hebt als je daar staat, is om mensen te inspireren’’,. En dat is goed gelukt. Waylon ziet zijn eerste zoon zelf ook niet vaak en dit nummer raakte hem daardoor echt. ,,Ik ga hem zo meteen een sms’je sturen en zeggen dat ik heel veel van hem houd.’’

Ondanks de lieve woorden van Waylon koos Iris toch voor Anouk, die haar stem als ‘prachtig’ bestempelde. Eenmaal terug bij haar familie, kon Iris het zelf ook niet droog houden. Er waren vier coaches voor haar gedraaid én ze was door naar de volgende ronde. Een droom die uitkomt!

Wij wensen Iris veel succes en zijn benieuwd naar haar volgende optredens.

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

https://www.instagram.com/p/Bqhc1ivHHaH/

 

Bron: AD l Beeld: Instagram