100%NL Magazine Sylvie Meis
Zie ook:
Delen

WOW: Sylvie Meis gaat voor nieuwe look met kort kapsel!

Sylvie Meis heeft een nieuwe look! Op haar Instagram plaatste zij een prachtige foto. Wat een verandering!

We kennen Sylvie Meis natuurlijk allemaal met haar prachtige lange, volumineuze lokken. De presentatrice maakte nu een rigoreuze verandering aan haar look en plaatste hiervan een foto op haar Instagram pagina. Op de foto is zij te zien in een glamoureus kort paars jurkje met compleet nieuwe haarstijl: een trendy bob kapsel! Je ziet de foto hieronder:

https://www.instagram.com/p/CXYzTLWIt6S/?utm_source=ig_web_copy_link

Aan de reacties op haar foto te zien zijn haar volgers tevreden met het resultaat: ‘Oh my god!!! You look amazing’ schrijft iemand. Weer iemand anders reageert met: ‘Wow megaaa Beautifull’.

De schaar erin?

Aan het einde van de Youtube tutorial verklapt Sylvie echter dat ze stiekem niet echt de schaar in haar kapsel heeft gezet. Misschien zet zij later alsnog voor het echie de schaar in haar lange lokken? Who knows. Het staat haar in ieder geval erg goed!

Sylvies nieuwe look werd gecreëerd door haar en make-up artiest Florian Ferino. De gehele video is te zien op het Youtube kanaal van Sylvie.

Miami

Vorige week genoot Sylvie nog van een heerlijke vakantie in Miami. Zij showde toen haar prachtige bikinibody mét lange lokken. Je ziet het hier!

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis.

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis