100%NL Magazine Xelly
Zie ook:
Delen

Xelly: ‘Ik vind werk heel belangrijk, maar mijn gezin belangrijker.’

Make-up artist Xelly Cabau van Kasbergen heeft inmiddels een heel imperium opgebouwd. Ze ‘doet’ veel bekende gezichten, heeft boeken uitgegeven, geeft workshops, reist de hele wereld over en heeft een heleboel online volgers. ‘In dit vak kun je ‘het zusje van’ zijn, maar dat boeit niemand. Ik moest mezelf echt bewijzen.’

Jullie zoontje Yono is nu ruim 1 jaar. Vind je het lastig om dat te combineren met je werk?

“Ik zet mijn gezin altijd voorop. Mijn verloofde Beer (Muller, red.) en ik werken beiden, dus we gingen het combineren. Als ik ging werken, was Beer lekker bij hem. Als Beer aan het werk was, was ik bij Yono of zat hij bij opa en oma. Ik wil met de crèche even wachten tot hij ouder is. Ik heb het ook niet gedaan omdat ik veel tijd wilde steken in Yono. Alles gaat zo snel. Vooral het eerste jaar. Ik vind werk heel belangrijk, maar mijn gezin belangrijker. Tijdens mijn zwangerschap heb ik mijn derde boek geschreven: I look like shit today. Een heel tof boek met leuke tips en tricks, do’s en don’ts. Een boek voor elke vrouw, met een knipoog.”

Waar haal jij jouw kracht vandaan?

“Dat ik met de liefde van mijn leven Yono mocht krijgen. Onze droom werd werkelijkheid. We zijn al sinds ons 19de samen en daarvoor waren we al om elkaar heen aan het dansen. Inmiddels ben ik bijna 32. Het feit dat wij nog steeds verliefd zijn op elkaar, is bijzonder. Wij zijn samen één. Dat wij een liefdesbaby hebben mogen maken, betekent voor mij alles. Onze basis en de liefde zitten goed, daar haal ik heel veel kracht en energie uit. Ik weet dat het niet vanzelfsprekend is. Ik heb veel zussen en ik zie ook heel veel andere vrouwen met ellende op het gebied van liefde. Het is de basis waarvan je wilt dat het goed zit. Als je je goed voelt omdat je gelukkig bent in de liefde, gaan de andere dingen in je leven ook goed.”

Vanaf 20 juli t/m 2 augustus is de glossy Powerbeauties over de sterkste en mooiste vrouwen van Nederland exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat! Bij aankoop van actieproducten van L’Oréal Paris ontvang je deze te gekke glossy met daarin interviews met o.a. Estavana Polman, Xelly Cabau van Kasbergen en Rose Bertram.

Delen

Meer over Xelly Cabau

Xelly Cabau: 'En dan kom je erachter dat je huisje onder water staat...'
Xelly Cabau: ‘En dan kom je erachter dat je huisje onder water staat…’
Binnenkijken bij nieuwe woning Xelly Cabau!
Binnenkijken bij nieuwe woning Xelly Cabau!
Lees alle artikelen over Xelly Cabau