Yolanthe Cabau banner
Delen

Yolanthe over relatiestatus: “Ik heb nog een kinderwens”

Yolanthe openhartig over haar liefdesleven: ‘Onenightstands zijn niks voor mij’.

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Relatiestatus

In gesprek met Beau Monde verklapt Yolanthe hoe het zij het leven als single aanpakt. Inmiddels is Yolanthe zo’n vier jaar single, en dat bevalt haar goed! “Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander.” Ook zegt ze openlijk dat een onenightstand niet iets voor haar is. “Als ik iemand toelaat, dan is dat omdat ik een veilig gevoel, respect en een vorm van liefde voel voor die persoon. Daar ben ik heel loyaal aan. Ik hop zeker niet van de een naar de ander.”

Toekomstdromen

Over haar toekomstdromen zegt Yolanthe dat ze nog graag een kleine willen verklapt ze. “Ik heb nog een kinderwens, maar leg mezelf niks op. Ik zie wel wat er allemaal nog op mijn pad komt.”

Het hele interview lees je hier.

 

Bron: Beaumonde, Beeld: Instagram Yolanthe

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau eerlijk over open relatie: 'Dat moet kunnen'
Yolanthe Cabau eerlijk over open relatie: ‘Dat moet kunnen’
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau