100%NL Magazine Yolanthe Cabau

Yolanthe geeft duidelijkheid over mogelijke relatie met Donny Roelvink

Het was hét gerucht van de afgelopen week: de mogelijke relatie tussen Yolanthe Cabau en Donny Roelvink. Yolanthe geeft nu zelf duidelijkheid.

Wel of geen relatie met Donny Roelvink?

Ze werden begin deze maand samen gespot op een feestje: Yolanthe Cabau en Donny Roelvink. Op papier lijken ze het ideale setje, maar zijn ze dat nu ook?

In haar nieuwe column in de Grazia schrijft Yolanthe van zich af: ‘Een avondje stappen op een festival, leidde tot de wildste verhalen. Want zodra je even met iemand staat te praten, is het gelijk: Yolanthe heeft een nieuwe relatie,” begint Cabau haar verhaal. “Mensen met wie ik bevriend ben, krijgen meteen het label love interest. Soms kan ik er ook om lachen – maar het is niet leuk als er bijvoorbeeld wordt gesuggereerd dat er door jou een relatie kapot is gegaan. Op het moment dat ik de ware liefde gevonden heb, ben ik de eerste die dat met de wereld deelt.’

Helaas voor de fans, we zullen nog even moeten wachten op een nieuwe relatie van Yolanthe!

Bijzondere dag voor Wesley Sneijder en Yolanthe

Afgelopen week was het een bijzondere dag voor Yolanthe en haar ex Wesley Sneijder. In 2019 kwam er een einde aan het sprookjeshuwelijk van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder. Na een relatie van 10 jaar ging het stel uit elkaar.

In de tijd dat ze samen waren heeft Yolanthe ook een hele goede band opgebouwd met de zoon van Wesley: Jessey. Yolanthe ziet Jessey nog steeds regelmatig en de twee zijn ondanks alles nog steeds dikke vrienden.

Wesley en Yolanthe waren afgelopen week allebei apetrots op Jessey, en dat deelden ze via Instagram. Benieuwd waar wij het over hebben? Dat lees je hier!

Bron: Grazia